PIZZA MASTERS HASSELT

PIZZA MASTERS HASSELT Enjoy your pizza of the real masters!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3010 beoordelingen
2 dec 2020 om 15:52 Ik ben al meer dan 10 jaar trouwe klant van Pizza Masters. Mijn bestellingen waren altijd in orde en nooit heb ik te lang moeten wachten. Ik ben altijd blij als ze terug uit verlof zijn. Top jongens!!!
27 nov 2020 om 20:00 Bestellingen komen elke keer veel te laat
17 okt 2020 om 20:17 Eten was koud toen het aankwam.
11 okt 2020 om 8:10 Na 1uur wachten kwam mijn pizza eindelijk aan, mijn cheesebodem waar men 3€ voor betaald was er ook niet. Een rode fles wijn betaald van 13€ krijg je een witte zure fles wijn. Mensen bestelen noem Ik dat! Ook al een klacht gestuurd!
7 okt 2020 om 15:26 Geleverd op het afgesproken moment, alles nog goed warm en overheerlijk! Aanrader!
3 okt 2020 om 21:35 Opnieuw waren de extras wel aangerekend en betaald door ons, maar ze zaten niet op mijn pizza. pizza bolognaise met extra gehakt en paprika... nope zu... opnieuw de gewone pizza zonder de extras... nie tof
1 okt 2020 om 22:38 Zeer tevreden, had nog maar pas de bestelling geplaatst of ik kreeg al tel omdat ik iets fouts in de opmerking had geschreven verder was levertijd prima, zeker wegens de afstand, eten was lekker en warm! Bezorger had mondmasker op Groetjes
27 sep 2020 om 22:19 Zeer lekker eten en super snelle bezorging, zeker een aanrader!